Kérdése van?

Írjon nekünk!

Ablak-ajtó csere

Lak-Ász.hu | Ász a lakásfelújításban

AZ AJTÓ-ABLAK CSERE 1 NAP ALATT TÖRTÉNIK

Az ajtó-ablak csere 1 nap alatt kivitelezhető, sőt, kisebb házak, lakások esetében pár óra alatt megcsináljuk. Igyekszünk a munkát úgy végezni, mintha saját otthonunkban dolgoznánk. Nem szeretünk zajt csapni, a bontást a lehető legnagyobb odafigyeléssel végezzük. A munka végeztével a megrendelővel történő egyeztetés alapján a keletkezett bontási hulladékot elszállítjuk és tisztaságot hagyjunk magunk után.

AZ AJTÓ-ABLAK CSERE MENETE:

Ajtó-Ablak csere Budapesten és környékén.

Ingyenes felmérés és árajánlat akár már a helyszínen!

0-24 telefonszolgálat. Írjon-hívjon minket bizalommal!
GYAKORI KÉRDÉSEK

PANELLAKÁS AJTÓ-ABLAK CSERE

A panellakások környéke általában sűrűn lakott övezet, parkoló autókkal, nagy forgalommal, ezért fokozott figyelemmel kell eljárnunk az ablakok beépítésekor. Egy családi ház ablak cseréjével összehasonlítva a panelba beépített ablakok sok esetben egyezőek a minőséget és mindenféle műszaki paramétert tekintve. Ugyanakkor a panelekben általában teljesen berendezett lakásban kell az ablakcserét végre hajtanunk. Sokszor nincs külön szakember aki a javításokat elvégezze a falon, a kőműves munkát is mi végezzük el. Tudjuk, hogy a munkát 1 nap alatt be kell fejezni, ezért erre is készülünk.

A LAKÁSZ Kft. lakásonként és panelprogramon belüli panelház ablak cseréjét is vállalja teljes lebonyolítással, garanciával! Áraink rejtett költségektől mentesek és tartalmazzák:

A LAKÁSZ Kft. által forgalmazott ablakok és ajtók használatával rengeteg költséget és pénzt spórolhat meg, ráadásul kiemelkedő minőségben növelheti otthona komfortját. Az első osztályú nyílászárók beépítésével gondoskodunk róla, hogy otthonában a meleg bent maradjon és a hideg levegő ne jusson be. A modern ablakok beépítése mellett elvárható, hogy ne csak az időjárás változásától és a zajtól, hanem az illetéktelenektől is óvjanak minket. Az általunk forgalmazott műanyag nyílászárók kiválasztásakor számos vasalat közül választhat biztonsági és működésbeli szempontok alapján azért, hogy azok egy életen át védjék az Ön és családja nyugalmát és kényelmét.

Ajtó-Ablak csere Budapesten és környékén.

Ingyenes felmérés és árajánlat akár már a helyszínen!

0-24 telefonszolgálat. Írjon-hívjon minket bizalommal!
HŐ ÉS HANGSZIGETELÉS

A LAKÁSZ Kft. által forgalmazott minden műanyag nyílászáró beéípítésével kiszűri a külvilág zajait. A zaj sokszor zavaró, sőt akár egészségkárosító hatású is lehet. Az átlagos üvegezésű ablakok zajcsillapító képessége 35 decibel, a speciális réteg felépítésű üvegezéssel, és a szendvicsszerkezetű betétekkel pedig még jobb, akár 43-52 dB-es eredmény érhető el. Otthona elhelyezkedése miatt sok esetben egyedi követelményrendszernek kell megfelelnünk. Műanyag ablakok és ajtók beépítése megfelelő választ adnak egyedi igényeire is. Így nyugalomban élhet, és fontos dolgoknak szentelheti magát.

Műanyag ablakok és erkélyajtók minőségi alapanyagból készülnek, 5-6-7 légkamrás kivitelben. Nyílászáró elemeink 1.0-ás üveggel alapáron kerülnek gyártásra egyedi típusú és formájú, több fajta nyitásmódban egyéni kívánság szerinti méretben illetve alakban. Ezen felül több mint 50 féle üveggel (csincsilla, reflexiós, 3 rétegű, homokfúvott, színes stb.).
Mint minden műanyag ablaknak, így ablakainknak is többféle változata található kereskedéseinkben. Ezekből bemutatunk Önnek néhányat, ezzel is segítve a választásban.
Műanyag profilok különbözőségéből adódóan, az abból készült nyílászárók sem egyformák. Még akkor sem, ha a szokásos, legismertebb néhány paramétere (légkamrák száma, üveg hő átbocsátási tényezője) azonos értéket mutat. Az általunk forgalmazott műanyag ablakok minősített gyártók termékei, kiváló alapanyagokból, minőségi vasalatokkal szerelve, magas hőszigetelési értékű üvegezéssel. A műanyag nyílászárók kiválasztása során minden ügyfelünk más preferenciával rendelkezik. Vannak akik elsősorban az esztétikumra hagyatkoznak, mások pedig az adott nyílászáró funkcionalitását kezelik prioritásként. A Tridetn Kft. minden ügyfele igényeit, a szakmai szempontokat figyelembe véve maradéktalanul teljesíti.
A nyílászárók gyártásán felül, igény esetén teljes körű szolgáltatást nyújtunk a felméréstől, szaktanácsadáson, tervezésen át, a kiszállításig és beépítésig.
ABLAK-AJTÓ TÍPUSOK

Fix ablak: Üvegfalaknál alkalmazzák ezeket, vagy portáloknál. Olyan helyen célszerű alkalmazni ezt a típust, ahol nem követelmény a nyithatóság, vagy a méret miatt nem lehet megoldani a nyithatóságot.
Bukó ablak: Ha a nyílás szélessége nagyobb, mint a magassága, ebben az esetben alkalmazzuk ezt a nyílászáró típust. Ha magasan van elhelyezve, távnyitós megoldást is kérhet.
Nyíló ablak, erkélyajtó: Minden nyílásban alkalmazhatjuk méretkorlátozásokkal.
Bukó-nyíló ablak, erkélyajtó: minden nyílásban megfelelő méretkorlátozásokkal.
Tokosztós ablak: Akkor célszerű, ha csak egyszerűen kisebb nyílószárnyat szeretnénk, mint maga az ablak, vagy ha jobb és bal oldali szárnyat is buktatni szeretnénk.
Váltószárnyas (középfelnyíló) ablak, erkélyajtó: Nagyobb nyílásoknál ajánlott, ahol egyszárnyúra nem kivitelezhető a műanyag ablak illetve a balkonajtó.
Toló-bukó erkélyajtó: Manapság divatos erkélyajtó. Praktikusabb, mint a befelé nyíló, mert nem vesz el helyet a belső térből a szárny, illetve szélesebb szárnymérete is lehet mint a hagyományos erkélyajtónak.
Emelő toló erkélyajtó: A legkorszerűbb erkélyajtó a mai piacon. Nagy szárnyszélességű (1500 mm felett) erkélyajtóhoz csak ez a modell ajánlott.

Ajtó-Ablak csere Budapesten és környékén.

Ingyenes felmérés és árajánlat akár már a helyszínen!

0-24 telefonszolgálat. Írjon-hívjon minket bizalommal!
Miért minket válasszon?

Tisztességes csapat

Mindig úgy dolgozunk egy lakásfelújításon, mintha a saját otthonunk lenne. Gondosan, precízen, minőségi anyagokkal. Lakásfelújítás Budapesten? Vágjon bele!

Az Ön elégedettsége a Mi garanciánk

Célunk, hogy minden ügyfelünk bátran ajánljon minket úgy, hogy “na ez egy korrekt, profi csapat”.

Átlátható költségek

Mindig pontos lakásfelújítás árakat adunk. Előzetes kalkulációt adunk a munkadíjról és az anyagköltségekről.
Szolgáltatási területek