Kérdése van?

Írjon nekünk!

Fürdőszoba felújítás

Lak-Ász.hu | Ász a lakásfelújításban

Fürdőszoba burkolat

Az aktuális fürdőszoba burkolási trend azoknak kedvez, akik a látvány helyett a funkcionalitást, a nagyzolás helyett a visszafogottságot és a kevesebb több elvét részesítik előnyben. A harsány színek helyett a pasztell árnyalatok vagy éppen a monokróm, fehér és fekete elegáns, kontrasztos és dekoratív kombinációja jellemző a fürdőszoba burkolatok terén. A színek mellett a textúrák és a mintázatok is szerephez jutottak idén. A természetes anyagok, a márvány, fa kerülnek főszerepbe, illetve az izgalmas megoldások csavarnak egyet a prózaian egyszerűnek tűnő fürdőszoba csempéken, padlóburkolatokon. A tükrös hatás, a természeti formákat utánzó csempék, a domború díszítéssel izgalmassá varázsolt felületek tesznek arról, hogy a fürdőszobának szerény, mégis kifinomult megjelenést kölcsönözzenek. Akik nem szeretnének búcsút mondani a színeknek, azoknak sem kell félmegoldással beérniük, hiszen a türkiz és a tenger megannyi zöldes, kékes árnyalata is a divatos fürdőszoba burkolatok között szerepel idén. Kezdődhet a felújítás? Bátran keressen fel minket fürdőszoba burkolással kapcsolatos igényeivel!

A fürdőszoba burkolás és a különféle lehetőségek

A fürdőszoba burkolás terén is számos megoldás létezik, melyek közül van, amely inkább látványos és van, amely főleg a praktikumot helyezi előtérbe. Ezek közül mutatnánk be néhányat. Az nyilvánvaló, hogy a fürdőszoba esetében hasznos minél több felületet leburkolni, hiszen ez biztosítja, hogy a pára ne tegyen kárt a falban. Amennyiben alacsonyan végződik a burkolat, akkor könnyen szembesülhetünk a penészesedéssel vagy épp a vakolat és festés lepergésével, ami senkinek sem jó. Azonban ezt figyelembe véve is több lehetőségünk marad a fürdőszoba burkolása kapcsán.

HÍVJON MINKET VAGY KÉRJEN AJÁNLATOT!

Burkoló szakembereink igényes és korrekt munkát végeznek. Ne bajlódjon az anyagbeszerzéssel se, mindent beszerzünk Ön helyett!

CSEMPE BURKOLÁS REMEK ÁRON

A fürdőszoba stílusának kialakítása ugyanolyan fontos, mint a többi helyiségé – miért állnánk hát meg itt? Dekorálhatunk szegéllyel, játszhatunk az árnyalatokkal, eldönthetjük, hogy milyen formában legyen lerakva a csempe. A fürdőszobák falait hagyományosan csempével fedik le. Ez a hidegburkolás előnyös megoldás, hiszen vizesblokkról van szó, ahol a csempe védi a falakat a nedvességtől és párától, ám kérdés, hogy egy felújítás során milyen burkolat mellett döntsünk, melyik a legidőtállóbb, legszínvonalasabb megoldás, és milyen csempeburkolás árakkal számoljunk. A helyiség mérete és egyedi igényeink mind befolyásolják a csempeburkolás árakat. Ma már rengetegféle csempeburkolat kapható, így alapanyagok, méretek, színek, minták széles kínálatából választhatjuk ki, melyik az, amelyik a legjobban illik a fürdőszobába. Különleges, látványos vagy éppen hagyományos, klasszikus megoldások alakíthatóak ki, csak a kreativitás szabhat határt. Ön már döntött? Ha igen, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen kedvező csempeburkolás árakkal várjuk érdeklődőinket, ám ha bizonytalan, akkor is keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

HÍVJON MINKET VAGY KÉRJEN AJÁNLATOT!

Lakásfelújítás Budapesten. Korrekt és kedvező lakásfelújítás árak!

Felújít? Teljes körű fürdőszoba burkolás!

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat fürdőszoba burkolással, felújítással kapcsolatban! Segítünk, hogy a régi, sérült vagy megunt csempék helyére rövid idő alatt új burkolat kerüljön! Azért érdemes minket választani, mert az anyagbeszerzéstől, a bontáson át a burkolásig és a takarításig mindent ránk bízhat. Gyorsan és pontosan dolgozunk, így akár két nyaralás között el is készülhet az új fürdőszoba. Ha azt szeretné, hogy új fürdőszobájával ne csak a külseje kapcsán lehessen elégedett, de minőségi kivitelezést és időtálló munkát is kapjon a pénzéért cserébe, válasszon minket!

Milyen csempe burkolás árakon dolgozunk?

Ha lakásfelújításba kezdett, akkor bizonyára tapasztalta már más területeken is, hogy az árak terén szélsőséges a kínálat. Szinte bármit szeretne, biztos, hogy a különböző cégek árajánlatai között óriási lesz a differencia, ám az információ sokszor kevés ahhoz, hogy a legjobb döntést hozhassa meg. Nézzük, mit érdemes tudni cégünk csempe burkolás árairól!
Cégünk részére az elsődleges szempont az, hogy az ügyfél elégedett legyen. Ebben több tényező is szerepet játszik: egyrészt a precíz, szép munka, dolgozóink hozzáállása, megbízhatósága, másrészt pedig az, hogy mindez megfizethető legyen, azaz jó ár-érték arányon dolgozzunk. Nálunk a korrektséghez az is hozzátartozik, hogy az előre megbeszélt csempe burkolás ár nem változik, és hogy amit megígérünk, azt végre is hajtjuk. Sajnos sok cég nagyon kedvező árat ír ajánlat kéréskor, és a későbbiekben derül ki, hogy az az ár mi mindent nem tartalmazott, ami pedig szükséges a munkához.
Szeretne kedvező árú csempe burkoló szolgáltatást igénybe venni? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és válasszon minket!
Miért minket válasszon?

Tisztességes csapat

Mindig úgy dolgozunk egy lakásfelújításon, mintha a saját otthonunk lenne. Gondosan, precízen, minőségi anyagokkal. Lakásfelújítás Budapesten? Vágjon bele!

Az Ön elégedettsége a Mi garanciánk

Célunk, hogy minden ügyfelünk bátran ajánljon minket úgy, hogy “na ez egy korrekt, profi csapat”.

Átlátható költségek

Mindig pontos lakásfelújítás árakat adunk. Előzetes kalkulációt adunk a munkadíjról és az anyagköltségekről.
Bízunk benne, ha Önnél tökéletes munkát végzünk, akkor bátran fog ajánlani másoknak is.
Szolgáltatási területek