Kérdése van?

Írjon nekünk!

Padló-, falburkolás

Lak-Ász.hu | Ász a lakásfelújításban

Padló-, falburkolás Budapesten és Pest megyében!

Burkolás és kőműves munkák mester emberektől, rövid határidőre. Mindent elvégzünk a bontástól a takarításig. Teljes lakásfelújítás ingyenes felméréssel és tanácsadással.

Miben segíthetünk?

HA SZERETNÉL, KERESHETSZ BURKOLAT TÍPUS ALAPJÁN IS

Hidegburkolás

Melegburkolás

Családi házak, lakások, irodák, ipari létesítmények teljeskörű burkolási munkálatait vállaljuk.
KEDVEZŐ BURKOLÁS ÁRAK BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN
Egy lakásfelújítás óriási kiadás, ezért ha belevágunk, érdemes odafigyelni, hogy mit, kivel, mennyiért csináltatunk. A LAK-ÁSZ a burkolást jó áron vállalja, ráadásul magas, profi minőségben. Hiszünk benne, hogy attól még, hogy valami olcsó, lehet prémium kivitelezés.

Tudjuk, hogy egy lakásban viszonylag nagy területen szükséges a hidegburkolás: a konyhában, a fürdőszobában és a mellékhelyiségben mindenképp. Azonban nekünk ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok mindenki számára megfizethetőek legyenek. Tapasztalt munkatársaink tisztában vannak a különböző anyagok és eszközök tulajdonságaival, ezért nincs szükség utólagos hibajavításra, vagy más, a költségeket megemelő műveletre.

A színvonalas, megbízható burkoló munka a későbbiekben térül meg igazán, hiszen nem elég, hogy kiválasztjuk a nekünk tetsző burkolóanyagot, a lényeg annak lerakásában van. Az igényes, precíz és időtálló kivitelezés nemcsak a burkolás árakban, de a későbbi tapasztalatokban is megmutatkozik. Szeretné, ha minőségi burkolat kerülne az otthona burkolandó felületeire? Keressen minket bizalommal, és ismerje meg minőségi szolgáltatásainkat! Honlapunkon fontos információkat szerezhet pontos szolgáltatásainkról, de a burkolás árakról, vagy cégünk múltjáról, tevékenységéről is!

FELÚJÍT? HÍVJON MINKET VAGY KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hideg-meleg burkolás Budapesten. Korrekt és kedvező burkolás árak!

KEDVEZMÉNYES ANYAGOKKAL DOLGOZUNK
A kiválasztott burkolatra ne legyen gondja, mert szerteágazó kapcsolati hálónknak köszönhetően kedvezményesen szerezzük be a szükséges burkolatot.
KIBONTJUK, LEBONTJUK, AMIT KELL
Felszedjük régi burkolatát, a sittet pedig elszállítjuk és úgy állunk neki az új burkolásnak.
TELJES LAKÁSFELÚJÍTÁSI MUNKÁLATOT IS VÁLLALUNK

Vízszerelő, vízvezeték szerelő, gázszerelő, fűtésszerelő, lakásfelújítás, villanyszerelés, festő, fürdőszoba felújítás, fakitermelés, hideg-meleg burkolás.

FELÚJÍT? HÍVJON MINKET VAGY KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hideg-meleg burkolás Budapesten. Korrekt és kedvező burkolás árak!

GYAKORI KÉRDÉSEK
HIDEGBURKOLÁS, MELEGBURKOLÁS
Megkülönböztetünk meleg- és hidegburkolatot. Hidegburkolat a szőnyegpadló, PVC, parketta és a műgyanta lerakása tartozik, melegburkolat pedig a járólap, csempe és kövek.
A hidegburkolás a leggyakoribb burkolási forma, főleg manapság, mióta divat lett a skandináv és vintage stílus. De számos lehetőség akad hidegburkolás és melegburkolás terén, sőt ezek kombinálása is megoldható, ha valaki egy extra designt szeretne.
Ha alapanyagot vásárol, minden esetben kérje ki a hidegburkoló szakvéleményét, hogy időtálló, stabil szigetelést biztosító burkolatot vegyen. A minőségi, professzionális hidegburkolás egyáltalán nem csak a megfelelő, modern eszközöktől függ. A Lak-ÁSZ csapata kellő szakértelemmel és lelkiismeretesen végzi munkáját.
LEGGYAKORIBB BURKOLÁSI HIBÁK
Nagyon fontos odafigyelni a burkolási munkálatokra, mivel ha csak a végeredményre érkezünk meg, javítani vagy újrarakni nagyon drága mulatság. Ha nincs vízszintbe húzva a fal, akkor a burkolat púpos lesz és ez például egy fürdőszobai csempézés esetében kritikus lehet, mivel beázik a fal. Másik gyakori technikai hiba a rossz fugázás, melytől a fuga rövid idő után kirepedezik, foltos lesz. Épp ezért fontos, hogy szakértő burkolókat hívjunk házhoz, akik igényes burkolási munkát végeznek és időtálló, szép burkolást hagynak maguk után, legyen szó fürdőszoba burkolásról, nappali burkolásról, hidegburkolásról vagy bármilyen csempézésről, járólap letételről.
DIAGONÁL BURKOLÁS, HÁLÓ MINTÁS BURKOLÁS
Diagonál burkolás technika: amikor a burkolólapok 45°-os szöget zárnak be egymással. Háló mintás burkolás technika: a fallal párhuzamosan elhelyezett burkolólapok. A két burkolási technika nagyon különböző vizuális hatást kelt, ezért mindenképpen azt ajánljuk, hogy végezzenek az interneten egy kis kutatómunkát, melyik hogy néz ki élőben, illetve adott helyiségekben, színekben. Egy keskeny előszobát vagy emeleti folyosónál javasolni szoktuk a diagonál burkolási technikát, mert ez szélesíti a teret.
CSEMPE BURKOLÁS KEDVEZŐ ÁRON
Számtalan csempeburkolat létezik az üzletekben, így alapanyagok, méretek, színek, minták széles kínálatából választhatjuk ki, melyik az, amelyik a legjobban illik a fürdőszobába. A csempe burkolás árát a helyiség mérete és az egyéni igények nagyban befolyásolják. A fürdőt dekorálhatjuk szegéllyel, játszhatunk az árnyalatokkal, eldönthetjük, hogy milyen formában legyen lerakva a csempe. Ezek mind befolyásolják a csempe burkolás árait.
HIDEGBURKOLATOK
Ha hidegburkolásról van szó, ne csak a színeket és a stílust nézzék, figyeljenek a praktikusságra és a minőségre egyaránt. Segítünk hidegburkolatot választani és a következőkben bemutatjuk a csempe és a járólap közötti különbségeket, illetve, hogy mit hova érdemes választani.
A csempe függőleges felületek burkolására alkalmas, mivel terhelhetősége a járólaphoz képest sokkal kisebb. A járólap, mint ahogy a neve is jelzi, olyan felületekre alkalmas, amin közlekedünk. Viszont már kapható egy-két olyan csempe márka, mely járólapként is funkcionálhat.
Az égetett kerámia agyagból és egyéb természetes elemekből áll. Vízálló és kopásálló, padlóburkolatnak ideális. A márvány nagyon elegáns, egyben drága burkoló anyag. Egyedi, exkluzív és jellegzetes enteriőrt biztosít. A műgránit (greslap) lehet mázas vagy színezett hatású. A greslapok fagyállósága kiváló, ám kopásállóságuk az anyag típusától és minőségétől függ.
A járólapoknak nagy a teherbírása és úgy tervezik őket, hogy kopásállóak legyenek. A belsőépítészet fejlődésével az egyes burkolatok alkalmazása is változik, így számos járólapot használhatunk függőleges felületeken dekoráció céljából.
Az üvegmozaik különböző színű, méretű és mintájú pici kockákból áll, melyeket ragasztással rögzítenek. Nagyon dekoratív megoldás, mindenhová alkalmazható és bármilyen formájú felület bevonható vele a kádtól, a falon keresztül a mosdóig.
Hidegburkoláshoz keres szakembereket? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha önnek szakszerű és megbízható hidegburkolásra van szüksége keressen minket bizalommal!

Burkoló szakembereink igényes és korrekt munkát végeznek. Ne bajlódjon az anyagbeszerzéssel se, mindent beszerzünk Ön helyett!
falburkolás
KONYHA BURKOLÁSA – MIRE KELL FIGYELNI?
Amikor konyha burkolatot választunk, mindig tartsuk szem előtt, hogy
Mindig gondolja végig, hogy minden feltételnek megfelel-e az adott burkolat. A konyha is egy olyan helyisége a lakásnak, mely kitüntetett figyelmet kell kapjon, ez az otthon központi helyisége, ahol a család egyszerre van jelen. Épp ezért a konyha bírja a strapát és legyen benne minden burkolat olyan, hogy ne kelljen két évente felújítani és kifesteni.
A konyha burkolat és berendezés első fázisa a tervezés. Mindenképp azt javasoljuk, hogy minőségi alapanyagokkal tervezzék a konyha burkolását, mert ez biztosítja az időtálló, minőségi megjelenést.
NAPPALIBA VALÓ BURKOLATOK
A nappali egy kifejezetten univerzális zóna, mivel a családi élet java és a vendégvárás is itt történik. Burkolhatjuk hideg-, illetve melegburkolattal egyaránt. A parketta, laminált vagy hajópadló a leggyakoribb választás, viszont ha egy ennél sokkal tartósabb, több évtizedes megoldást szeretnénk, akkor a legjobb választás egy szép hidegburkolat vagy padlólap, melyek alá sok esetben padlófűtés is helyezhető.

FELÚJÍT? HÍVJON MINKET VAGY KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hideg-meleg burkolás Budapesten. Korrekt és kedvező burkolás árak!

ERKÉLY ÉS TERASZ BURKOLÁS BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN
A kültéri burkolás tavasz végén, nyáron a praktikus, mert akkor nem kell hidegben, esőben dolgozni, ráadásul gyorsabban is szárad, készül el a burkolat. Ha burkolásra van szüksége a kertben, teraszon, kocsibeállónál vagy a panel erkélyen, akkor hívja bizalommal a Lak-ÁSZ csapatát! Keressen fel minket és készítsük el gyorsan a teraszburkolást, hogy a napsütéses reggeleket már megújult kertjében élvezhesse!
TERASZBURKOLÁS – BÍZZA RÁNK, JOBBAN JÁR
A teraszburkolat éveken át ki van téve az időjárásnak, amikkel szemben a burkolatnak ellenállónak kell lennie. Épp ezért fontos, hogy szakértő teraszburkoló rakja le. Ha a terasz burkolásakor hibázunk, akkor az később beázást, repedezést, majd idővel a burkolólapok felválását okozhatja. A penészesedést kiváltó páralecsapódás elkerülésének érdekében fontos, hogy a terasz hőhídmentes legyen. A megfelelő vízelvezetéshez legalább kettő százalékos lejtés szükséges. Ez különösen télen fontos, mert ha a teraszon áll a víz, az előbb-utóbb megtalálja a lefelé vezető utat, majd a burkolat alatt megfagyva a burkolást és a lábazatot is tönkre teszi, ezzel súlyos károkat okozva.
A ház kertje a béke szigete tud lenni, ha az ember széppé varázsolja. Pihenni, napozni a friss levegőn, amikor csak jól esik. Játszani a kutyával, gyerekekkel. Nézni, ahogy a cica vadászik. De remek áthívni a barátokat is egy grillezésre, bográcsozásra. A teraszburkolás az ilyen pillanatok emelésére jó. A teraszburkolat illeszkedjen a ház stílusához és a kert kialakításához.

Ha önnek szakszerű és megbizható hidegburkolásra van szüksége Keressen minket bizalommal!

Burkoló szakembereink igényes és korrekt munkát végeznek. ne bajlódjon az anyagbeszerzéssel se, mindent beszerzünk Ön helyett!
MELEGBURKOLÁS
PARKETTA. CSISZOLNI VAGY ÚJ PARKETTÁT LERAKNI? EZ ITT A KÉRDÉS.

A parketta mindig is egy klasszikus, közkedvelt melegburkolási forma volt és napjainkban is az. Sokáig időtálló, de ha egyszer elhasználódik, kifejezetten csúnya látványt nyújt, másfelől számos kórokozó, por, atka és penész otthona lesz akarva-akaratlanul. Az öreg parketták recsegnek-ropognak minden egyes lépésnél, ami elég zavaró. Egy kopott, hiányos, bemattult padló nem szép látvány, ront a lakás értékén és annak megjelenésén.
A megoldás az új parketta! Ne rémítse meg a gondolat, hogy milyen munkával és kosszal jár, mert azon kívül, hogy esztétikailag feldobja a lakást, egészségügyi és befektetési szempontból is csak javít a lakás értékén.

OLCSÓ, GYORS, DE PROFI PARKETTÁZÁS

Jó helyen jár! Az Ön lakását is olyan szépen készítjük el, mintha a sajátunk lenne! Ha Ön is elegáns és tiszta otthonra vágyik, és szeretne lehetőleg olcsón parkettáztatni, van egy jó hírünk, ugyanis a kedvező szolgáltatásért nem kell tovább kutatnia! PÉNZTÁRCABARÁT PARKETTÁZÁS! Olcsó parkettázás Budapesten és Pest megyében. Minőségi parkettázás, profi csapat, kedvező árak.

PANELLAKÁS BURKOLÁSA
Egy teljeskörű panellakás felújítás során profi burkolóra lesz szüksége. Panellakások burkolásával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal. Precíz, becsületes munkát végzünk és otthonába kiváló minőségű burkoló anyagokkal érkezünk, legyen szó fürdőszoba burkolásról, nappali burkolásról vagy konyha burkolásról. Hideg és melegburkolással is foglalkozunk, minden helyiség padlóját és függőleges burkolását el tudjuk végezni. Így nem kell aggódnia, mert egy csapattal érkezünk és egy kézben lesz a teljes felújítás. Nem kell több szakemberrel tárgyalnia, nem kell külön fizetnie, elég csak egy burkolást finanszíroznia, ami egy teljes szolgáltatást nyújt.

FELÚJÍT? HÍVJON MINKET VAGY KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hideg-meleg burkolás Budapesten. Korrekt és kedvező burkolás árak!

FÜRDŐSZOBA BURKOLÁS
A lakásfelújítás igen kényes része a fürdőszoba felújítása. Nem elég szép szanitereket választani, a precíz, minőségi és igényes burkolás teszi értékállóvá az egészet. Egy gondosan és lelkiismeretesen felrakott csempe nemcsak igényes, de rendkívül időtálló. Ha tisztességes és megbízható fürdőszoba burkolót keres, itt jó helyen jár!
Fürdőszoba burkolás, fürdőszoba csempézés, igényes burkoló lapok lerakása precízen. Budapest és környékén.
A szaniterek megtervezése után a csempék burkolása következik. És itt jön a nagy kérdés: milyen magasságig csempézzünk? Manapság már nincs erre egy fürdőszoba burkolási standard, mindenki úgy csempéz, ahogy akar. Kifejezetten divatos a mennyezetig burkolás, de lehet a költséghatékonyabb megoldást is választani és drágább csempékből csak oda rakunk fel, ahol valóban víz fogja érni. Ha a csempével nem burkolunk mennyezetig, optikailag tágasabb lesz a fürdőszoba. Az így megspórolt pénzen lehet vásárolni néhány extrább kiegészítőt, szanitert vagy egyéb csempét a fürdőbe. Szép megjelenése van a kizárólag zuhany mögötti csempézésnek, illetve hogy csak kb. 120 cm magasságig visszük fel a burkolatot, a mosdó és a WC mögé. A csempézetlen felületekre lehet alkalmazni vízálló, fürdőszobákra alkalmas falfestéket. Több színben és árnyalatban árulják már ezeket is, illetve ugyanezen metódus alapján már fürdőszoba tapétát is lehet választani. Ez azért praktikus, mert pár év múlva, ha szeretnénk megváltoztatni, nem kell leverni az egész fürdőszoba csempét, elég csak átfesteni a falakat egy másik árnyalatra.
A jó idő alkalmas a kisebb-nagyobb átalakítások lebonyolítására, amikor rugalmasabban tudjuk átvészelni az átmeneti kellemetlenségeket. A fürdőszoba burkolása is ide tartozik, olyan felújítás, amit érdemes például nyárra időzíteni.
Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat fürdőszoba burkolással, nyári felújítással kapcsolatban! Segítünk, hogy a régi, sérült vagy megunt csempék helyére rövid idő alatt új burkolat kerüljön! Azért érdemes minket választani, mert az anyagbeszerzéstől, a csempe bontáson át a burkolásig és a takarításig mindent ránk bízhat.
Gyorsan és pontosan dolgozunk, így akár két nyaralás között el is készülhet az új fürdőszoba. Ha azt szeretné, hogy új fürdőszobájával ne csak a külseje kapcsán lehessen elégedett, de minőségi kivitelezést és időtálló munkát is kapjon a pénzéért cserébe, válasszon minket!

FELÚJÍT? HÍVJON MINKET VAGY KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hideg-meleg burkolás Budapesten. Korrekt és kedvező burkolás árak!

KONYHA BURKOLÁS
A legfőbb szempontok, ami alapján össze kell rakni egy konyha felújítási tervezetet:
MEGFIZETHETŐ BURKOLÁSI ÁRAK BUDAPESTEN
Elérhető, korrekt burkolási árakon dolgozunk Budapesten és Pest megyében. Hisszük, hogy a minőségi munkának nem kell, hogy egekben legyen az ára.
Olcsó burkolási árakat keres Budapesten és környékén? Kérjen ajánlatot! Egy felmérés keretében megnézzük a helyiségek méreteit, a megrendelő igényeit, a kívánt extrákat, és ennek fényében adunk egy szaktanácsadást.
Alacsony és megfizethető burkolás árak Budapesten: Lak-ÁSZ! Mindenki számára elérhető árakon burkolunk profi, szakszerű csapattal Budapesten és Pest megyében.
Ha velünk csináltatja, garantáltan nem okozunk csalódást, és olyan minőségben burkoljuk le otthonát, ahogy azt megálmodta.

Alacsony burkolás árak Budapesten? Cégünkkel lehetséges!

Ha érdeklik a részletek, bátran vegye fel a kapcsolatot szakértő munkatársainkkal elérhetőségeink egyikén!
CSEMPE BURKOLÁS ÁRAK
Felújításon, építkezésen gondolkozik és csempe burkolásra van szüksége? Kedvező árú, minőségi szolgáltatást keres? Ha a válaszai igenek, jó helyen jár!
Vállalkozásunk legfőbb célja, hogy minden ügyfélnek segítő kezet nyújthasson, ezért csempe burkolási árainkat igyekszünk reálisan és kedvezően kialakítani, ráadásul állandó akciókkal is szolgálunk, és ha a szükséges, akár egyedi árajánlatot is biztosítunk!
Természetesen a kedvező ár a szolgáltatás minőségén nem látszik meg, ugyanis azt valljuk, hogy a profizmust nem az ár befolyásolja. Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy a kész csempe burkolás tökéletes lesz! Kedvező csempe burkolási árainkat már ajánlatkéréskor is tapasztalhatja, ráadásul semmilyen plusz kiadással sem kell számolnia, így nyugodtan tud előre tervezni a felújítási, vagy építkezési költségekkel!
Kerüljön kedvező helyzetbe, vegyen igénybe minőségi szolgáltatást kedvező áron! Keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!
Milyen csempe burkolás árakon dolgozunk?
Ha lakásfelújításba kezdett, akkor bizonyára tapasztalta már más területeken is, hogy az árak terén szélsőséges a kínálat. Szinte bármit szeretne, biztos, hogy a különböző cégek árajánlatai között óriási lesz a differencia, ám az információ sokszor kevés ahhoz, hogy a legjobb döntést hozhassa meg. Nézzük, mit érdemes tudni cégünk csempe burkolás árairól!
Cégünk részére az elsődleges szempont az, hogy az ügyfél elégedett legyen. Ebben több tényező is szerepet játszik: egyrészt a precíz, szép munka, dolgozóink hozzáállása, megbízhatósága, másrészt pedig az, hogy mindez megfizethető legyen, azaz jó ár-érték arányon dolgozzunk. Nálunk a korrektséghez az is hozzátartozik, hogy az előre megbeszélt csempe burkolás ár nem változik, és hogy amit megígérünk, azt végre is hajtjuk. Sajnos sok cég nagyon kedvező árat ír ajánlatkéréskor, és a későbbiekben derül ki, hogy az az ár mi mindent nem tartalmazott, ami pedig szükséges a munkához.
Szeretne kedvező árú csempe burkoló szolgáltatást igénybe venni? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és válasszon minket!
MENNYEZETBURKOLÁS
A mennyezetburkolás igencsak összetett feladat, ami figyelmet és precizitást kíván a megvalósítása során, ugyanis ellenkező esetben komoly szerkezeti problémák is felmerülhetnek a későbbiekben. Természetesen nemcsak a gondos munkafolyamat számít a tökéletes mennyezetburkolás esetében, hanem a felhasznált alapanyag minősége is.
A mennyezetburkoláshoz alkalmazott alapanyagoknak megfelelő szigeteléssel kell rendelkezniük, továbbá előnyös, ha zaj- és tűzvédelemmel vannak ellátva. Ezen tulajdonságokról a megvásárolni kívánt alapanyag részletes tájékoztatójából, vagy pedig szakembertől tud tájékozódni. Fontos, hogy mindenképp meggyőződjön ezekről a kritériumokról, hiszen silány minőségű termékkel nem lehet tökéletes mennyezetburkolatot létrehozni!
Mivel a mennyezetburkolás terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, tisztában vagyunk azon alapanyagokkal, amelyek megfelelnek az elvárásoknak. Ha nem bízná a véletlenre a munkálatok kimenetelét, vegye fel velünk a kapcsolatot, és éljen minőségi mennyezetburkolási szolgáltatásunk lehetőségével!
A modern otthonokban igen népszerű a mennyezetburkolás, hiszen számtalan előnye van. A legfontosabb talán az esztétikai szempont: az álmennyezet fölött kiválóan elrejthetjük a vezetékeket, így azok nem lesznek szem előtt és nem rontják az összképet. Nem mellékes szempont az sem, hogy a mennyezetburkolással még egy réteggel több választ el minket a szomszédtól, ami sokat szűr az áthallatszó zajokból, csendesebbé varázsolva a lakást. Az álmennyezetbe szerelt világítás terén is sokféle lehetőségünk van, érdemes tájékozódni, és ízlés szerint dönteni.
A mennyezetburkolásra kétféle lehetőségünk van: az álmennyezet felszerelhető közvetlenül a födémre, de megoldható függesztve is. Ha szeretnénk, hogy alacsonyabb legyen a belmagasság, mindenképp a függesztett verziót érdemes választani. Az álmennyezet, felszerelése után, ugyanúgy festhető, mintha bármely más falrész lenne.
Megbízható céget keres mennyezetburkolásra? Hívjon minket bizalommal árajánlatunkért, kollégáink nagy tapasztalattal állnak rendelkezésére!

FELÚJÍT? HÍVJON MINKET VAGY KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hideg-meleg burkolás Budapesten. Korrekt és kedvező burkolás árak!

Miért minket válasszon?

Tisztességes csapat

Mindig úgy dolgozunk egy lakásfelújításon, mintha a saját otthonunk lenne. Gondosan, precízen, minőségi anyagokkal. Lakásfelújítás Budapesten? Vágjon bele!

Az Ön elégedettsége a Mi garanciánk

Célunk, hogy minden ügyfelünk bátran ajánljon minket úgy, hogy “na ez egy korrekt, profi csapat”.

Átlátható költségek

Mindig pontos lakásfelújítás árakat adunk. Előzetes kalkulációt adunk a munkadíjról és az anyagköltségekről.
Szolgáltatási területek