Kérdése van?

Írjon nekünk!

RÓLUNK

Lak-Ász.hu | Ász a lakásfelújításban

Lak-Ász - A legjobb húzás, ha lakásfelújításra kerül sor!

Csapatunk profi, tapasztalt, mindenre felkészült és precíz szakemberekből áll. Egyik legnagyobb erősségünk a több, mint egy évtizedes építőipari, ingatlanfejlesztői és -kivitelezői múltunkban rejlik, amelyre támaszkodva magabiztosan valósíthatjuk meg megrendelőink álom otthonát. Keresse a Lak-Ász csapatát, ha felújításról van szó!

Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy kollégáink munkájukra igényes és megbízható szakemberek legyenek, akik olyan szeretettel és gondoskodással végzik feladatukat, mintha saját otthonukat építenék.
Cégünk kiemelkedő tudású szakemberekkel és professzionális apparátussal rendelkezik, akik minden megbízói igényt kielégítő szolgáltatást nyújtanak.

JÓ HÍRÜNK VAN! MI VAGYUNK AZ IGAZI, A LAKÁSOK ÁSZA!

Lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében, korrekt és kedvező lakásfelújítás árak!

LakÁsz Felújítás Projektek

Lakásfelújítás garanciával

Célunk, hogy a LakÁsz neve egyben garancia legyen a minőségre is. Lakásfelújításkor, legyen szó egy villanyszerelésről, festésről, víz-gáz-fűtés szerelésről, esetleg hideg-meleg burkolásról vagy egy teljes körű felújításról, rendkívül fontos, hogy a munkafolyamat minden lépését a pontosság jegyében tegyük meg.
Szakembereink lakásfelújításkor úgy készítik el munkájukat, hogy az ne csak az átadás időpontjában legyen tökéletes, hanem időtálló is legyen. Annak érdekében, hogy ez utóbbi megvalósuljon, minőségi alapanyagokkal dolgozunk és az adott munkafolyamat minden lépését körültekintően és alaposan végezzük el. A kész eredmény minden esetben önmagáért beszél és garancia arra, hogy egy jó darabig nem kell ügyfeleinknek lakásfelújításon törni a fejüket. Ha rendeltetésszerű használat mellett valami mégis elromlik az általunk javított vagy felújított területen, akkor kollégáink díjmentesen felmérik a problémát és indokolt esetben garanciálisan elhárítják a bajt.

Egy tökéletes lakásfelújítás folyamata

A LakÁsznál egy tökéletes lakásfelújítás az ingatlan állapotának felmérésével és az esetleges problémák feltárásával kezdődik. Ezt követően felvesszük az igényeket és megoldásokat, alternatívákat kínálunk a kivitelezés módjára. Az ingatlan aktuális állapota és az álmok ismeretében elkészítjük személyre szabott ajánlatunkat. Áraink előre kalkulálhatóak és ajánlataink átláthatóak, így ügyfeleink teljes tudatában lehetnek annak, hogy mibe is vágnak bele lakásfelújításkor.

Nem csúszik a felújítás!

A LakÁsz egyik legjobb húzása más kivitelezőkkel szemben, hogy nem húzza megrendelői idejét! A munkát a megbeszélt időpontban kezdjük el és a kész ingatlant nem csupán beköltözhető, hanem kényelmes otthonként, lakható állapotban adjuk át az ígért időpontban. A munkafolyamatokról megfelelően tájékoztatjuk megrendelőinket és a felújítás során felmerülő kérdésekről is egyeztetünk.

Ne féltse otthonát, mi eléggé féltjük!

Minden ügyfél otthona fontos számunkra és még a sajátunknál is jobban vigyázunk rá! A munka megkezdésekor a megrendelővel közösen biztosítjuk a terepet. Ez azt jelenti, hogy teljes körű lakásfelújítás során a munka ütemtervének ismeretében gondoskodhat a tulajdonos az ingatlanban hagyott berendezések védelméről. Részleges lakásfelújítás (például: egy fürdőszoba felújítás, burkolat csere vagy akár egy szobafestés) során pedig csapatunk körültekintően végzi munkáját, hogy az ne zavarja a megrendelő életterét és ne tegyen kárt otthonában és annak berendezéseiben. Kollégáink igényesek munkakörnyezetükre és mindig gondoskodnak róla, hogy a felújítás ne járjon az átlagnál nagyobb kosszal.

0 +

Lakásfelújítás Projekt

0 +

Egyéb építőipari munka

0

Profi Szakember

0

Saját Kivitelezésű Lakás

Készen állunk a lakásfelújításra! És Ön?

Minden rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy otthonát újjá varázsoljuk! Profi szakembereink modern eszközparkkal rendelkeznek, amely tökéletesen kiegészíti a hagyományos szerszámokat. A szakmai innovációval együtt fejlődünk minden területen, hogy a legegyszerűbb megoldásoktól a komoly technikai ismereteket igénylő, komplikáltabb feladatokig mindenre felkészülhessünk. Modern szemléletű és környezettudatos csapatunk igyekszik a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyni maga után egy-egy munka során. Környezeti felelősségvállalásunk jegyében a hulládékot minden esetben szakszerűen szállítjuk el és a vízhasználatot igénylő munkafázis során igyekszünk mérsékelni kékvíz felvételünket és szürkevíz kibocsátásunkat. A felújítás során mindig olyan műszaki berendezéseket és felhasználóbarát anyagokat ajánlunk partnereinknek, amelyek hosszú távon anyagilag is fenntarthatóbbak és könnyebben kezelhetőek.
Ügyfélcentrikusságunkat a teljes lakásfelújítási project alatt élvezheti, ha velünk alakítja át otthonát! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, kérjen ajánlatot és kezdjük meg együtt a felújítást! 

Mi készen állunk a munkára és Ön?

Vágjunk bele a felújításba!